جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

انوع صفحه نمایش لپ تاپ و تفاوت های آنها

صفحه نمایش یکی از اجزای مهم لپ تاپ است که باید به ویژگی ها و مشخصات فنی آن دقت ویژه داشته باشید. اگر نمایشگر لپ تاپی که می خرید با کاربری که دارید تناسب نداشته باشد، برای استفاده از سیستم با مشکل مواجه می شوید. بنابراین شناخت انواع صفحه نمایش لپ تاپ و تفاوت های آنها به شما کمک می کند که لپ تاپی با نمایشگر مناسب و کاربردی برای خود انتخاب و خریداری کنید. روش تعمیر و تعویض ال سی دی لپ تاپ و هزینه این کار هم بسته به مدل این قطعه متفاوت است. در ادامه ضمن معرفی انواع صفحه نمایش لپ تاپ، شما را با تفاوت های مهم این مدل ها آشنا می کنیم.

انواع صفحه نمایش لپ تاپ

نمایشگر لپ تاپ با پنل IPS

پنل IPS در حال حاضر جزو رایج ترین پنل هایی است که در نمایشگر لپ تاپ به کار برده می شود. صفحه نمایش IPS محدوده رنگ گسترده تری از تصاویر را در مقایسه با نمایشگرهای TFT نشان می دهد. به همین دلیل هم آی پی اس ها کیفیت نمایش بسیار بالایی دارند. به ویژه اگر به لپ تاپ هایی با نمایشگر لمسی علاقه دارید، پیشنهاد می دهیم صفحه نمایش های IPS را از دست ندهید. در مجموع می توان گفت که IPS یکی از بهترین انواع صفحه نمایش لپ تاپ است.

صفحه نمایش مات و براق

شما دوست دارید نمایشگر لپ تاپ تان مات باشد یا براق؟ انتخاب بین این دو نوع صفحه نمایش، بستگی به کارایی مد نظر شما دارد. لپ تاپ هایی که ال سی دی براق دارند، در محیط های پرنور شما را محدود می کنند. تابش نور به این نوع نمایشگرها مانع از نمایش درست محتوای صفحه می شود. اما نمایشگرهای مات، عملکرد بسیار مناسبی هم در محیط های کم نور و هم در محیط های پرنور دارند. بنابراین اگر کارشما به گونه ای است که باید از لپ تاپ خود در فضای بیرون از منزل استفاده کنید، دستگاهی با نمایشگر مات را به شما پیشنهاد می دهیم.

اگر میخوایی بدونی چطور مشکل روشن نشدن لپ تاپ را برطرف کنیم؟ 👉 اینو بخون حتما به کارت میاد 

صفحه نمایش کوچک و بزرگ

 در نهایت برای انتخاب یکی از انواع صفحه نمایش لپ تاپ باید به اندازه آن توجه کنید. نمایشگرهای کوچک، برای افرادی مناسب هستند که یک لپ تاپ جمع و جور می خواهند که همیشه و همه جا همراهشان باشد. لپ تاپ های دارای صفحه نمایش های 10 الی 13 اینچی، بسیار ظریف و سبک هستند.

 این نوع لپ تاپ ها معمولا قابلیت های فنی خاص و متمایزی ندارند. در مقابل، باید به نمایشگرهای 14 تا 17 اینچی اشاره کنیم که به ویژه برای گرافیست ها و افرادی که کار حرفه ای انجام می دهند مناسب هستند. این نوع لپ تاپ ها از نظر سخت افزاری بسیار قوی تر از مدل های کوچک تر هستند؛ اما بعضا وزن بالایی هم دارند. با توجه به انرژی که نمایشگرهای بزرگ مصرف می کنند، ممکن است زودتر از دیگر مدل ها به تعمیر هارد و دیگر قطعات دستگاه نیاز داشته باشید.

صفحه نمایش  wide view

یکی دیگر از انواع صفحه نمایش لپ تاپ، مدل wide view است که با توجه به زاویه دید نام گذاری شده است. زاویه دید معیار بسیار مهمی برای خرید و استفاده از لپ تاپ است. به طوری که اگر نمایشگر شما زاویه دید مناسبی نداشته باشد، ممکن است از زاویه های مختلف، محتوای آن را به درستی مشاهده نکنید. نمایشگرهای IPS زاویه دید بسیار خوب، استاندارد و گسترده ای دارند. wide view زاویه دید گسترده تری دارند و از این نظر، ممکن است حریم شخصی شما را زیر سوال ببرند.

صفحه نمایش لمسی و معمولی

در میان انواع صفحه نمایش لپ تاپ، نمایشگرهای لمسی و غیر لمسی هم رقابت نزدیک با یکدیگر دارند. این کاملا بستگی به سلیقه و نیاز کاری شما دارد که نمایشگر لمسی را انتخاب کنید یا سراغ صفحه نمایش های معمولی بروید. 

انجام فعالیت های هماهنگ با تاچ در لپ تاپ جذابیت های خاصی دارد. اما نمایشگرهای لمسی، انرژی زیادی مصرف می کنند و باعث تخلیه باتری لپ تاپ می شوند. از طرفی قیمت لپ تاپ های دارای صفحه نمایش تاچ، به مراتب بالاتر از نمایشگرهای عادی است. در صورت نیاز به تعمیر مادربرد در چنین لپ تاپ هایی باید به رابط های تاچ نیز توجه داشت.

نمایشگرهای  TFT

به عنوان یکی دیگر از انواع صفحه نمایش لپ تاپ باید به نمایشگرهایی اشاره کنیم که به پنل TFT مجهز شده اند. TFTها قدیمی تر هستند و در مقایسه با IPS کیفیت نمایش پایین تری دارند. البته قیمت و میزان مصرف انرژی این ال سی دی ها به مراتب پایین تر از دیگر مدل هاست. TFT  البته قدرت هماهنگ سازی بالاتری نسبت به IPS داشته و می توانید استفاده بیشتری از آن داشته باشید.

5/5 (1 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =